Amazon uitbesteden

Het opzetten van een Amazon account, producten opvoeren, vertalen, vindbaar maken…er komt best wat bij kijken om op Amazon te verkopen. Monkey Solutions kan je op vele fronten op weg helpen.

Amazon testen

Soms wil je gewoon testen of een product goed verkoopt op Amazon of wil je even wennen aan de verkoop op Amazon. Monkey Solutions kan je producten onder zijn eigen accounts aanbieden. Hierdoor hoef je in eerste instantie niet zelf een account te openen. Dat scheelt heel wat rompslomp.

Voordelen:

  • direct aanbieden van producten op de 5 Europese marktplaatsen van Amazon
  • zelf geen account hoeven openen
  • direct gebruik van Marketing en goede naam bestaande account

Amazon reseller

Monkey Solutions treed op als reseller.

Producten kunnen in Amazon Warehouses geplaatst worden voor Fulfillment By Amazon (FBA) of zelf door u verzonden worden vanuit Nederland (dropshipping). In de Amazon Warehouses doet Amazon de verzending van u producten automatisch bij een verkoop. Bij eigen verzending vindt er een verkoop plaats op Amazon, maar dient u nog wel het product zelf naar de klant in het buitenland te sturen.

Er kunnen in beide gevallen afspraken gemaakt worden over verkoop commissies of inkoopprijzen voor Monkey Solutions. Er is veel mogelijk. Alles is bespreekbaar.

Als eenmaal de verkopen op gang raken, kan altijd nog een eigen Amazon account opgericht worden!