Engines

Veel van onze klanten werken met Engines, Marketplaces integrators, PIM en ERP systemen of willen dit in de toekomst gaan toepassen. Er zijn 4 spelers in Nederland die wij al vaak zijn tegen gekomen en waar wij de nodig kennis van in huis hebben om je verder te helpen. Of je nu nog een strategische keuze moet maken of één van de volgende Engines gebruikt. Wij kunnen helpen bij het onboarden en optimaliseren van deze Engines.

ChannelEngine

ChannelEngine laat je website connecten met de meeste grote Marketplaces. Groot aanbod en flink aan het uitbreiden buiten Europa. Tevens integraties met enkle belangrijke Enterprise systemen. Als partners van ChannelEngine kunnen wij helpen met het inrichten van ChannelEngine, het optimaliseren en bijhouden er van.

ProductFlow

Alles-in-1 systeem met als belangrijke factor dat je de optimalisatie van de uiteindelijke marketplaces daadwerkelijk in het systeem doet. Hiermee is het naast marketplace koppeling voor prijzen, voorraden en orders uitermate geschikt voor optimalisatie in verschillende talen. Alles gebeurt binnen ProductFlow en wordt geoptimaliseerd doorgeschoten naar de verschillende Marketplaces. Een eigen website is niet eens meer nodig! Wij verzorgen als partners de onboarding en de optimalisatie binnen het systeem.

EffectConnect

Perfecte Engine als producten al op Marketplaces bestaan. Snel gekoppeld middels EANs en erg gebruiksvriendelijk. Focus ligt in dit systeem op orderafhandeling, voorraad en prijssetting. Erg amicale club waarbij je snel wordt geholpen. Erg handig als overall Dashboard.

Channable

Met veel aangesloten Marketplaces een handige engine voor feed management en SEA automatisering. Naast marketplaces ook handige koppeling met 2500 vergelijkingssites en affiliate netwerken. Voor ons ligt de optimalisatieslag voor Marketplaces vaak in het omvormen van binnenkomende data naar een voor de marketplace meest geschikte productcontent.